I går

Tänk att det är så mycket lättare att blogga om semestern än om vardagen. Visst beror det säkert på att lite mer skoj händer då än i vanliga fall. Jag menar, är det något vi människor gillar att planera så är det semestern. Men främst beror det nog på tiden och lugnet. Det faktum att jag kan vara helt i nuet utan att behöva oroa mig för om jag får tillräckligt många timmars sömn, vem som ska lämna/hämta lillen på förskolan eller när jag ska orka tvätta kläderna i tvättkorgen som håller på att svämma över. Igen. Att slippa den inre stressen och bara kunna vara gör att suget för dokumentation blir större. Däremot betyder det att jag inte hinner med riktigt. Så, här kommer det jag egentligen skulle velat skriva om i går.

Vi är fortfarande på vift i Sverige och njuter till fullo. I går var vädret minst sagt växlande. Dagen började helt perfekt med en klarblå himmel och sol. Då vi hade sovit i en stuga dom låg väldigt nära vattnet tog vi med oss vår frukost och gick ner och åt den på klipporna.
En bättre start på dagen känns svår att få. Riktig lyx.Efter ett tag blev lillen badsugen. Han började lite lätt i strandkanten men blev snart modigare. Efter ett tag fick han i även mig en bit. Jag är sällan en badkruka men i går kom jag aldrig riktigt till skott och kom aldrig längre än såhär.Fast egentligen berodde det nog mest på vädret.  Någon gång mitt på dagen började det nämligen spöregna. Så vi bytte stranden mot andra äventyr i Söderköping. Förhoppningen var att åka ifrån regnet. Det gick dock inge vidare bra. Vi traskade därför runt i Söderköping ett väldigt kort tag innan vi gav upp och drog vidare till Norrköping för lite shopping istället. Inget ont som inte har något gott med sig. Dock med lite sightseeing i Söderköping.Eftersom vi vägrade ställs oss i den ringlande kön till den berömda glassbaren Smultronstället på grund av regnet så måste jag säga att dom här blommorna tillsammans med den söta promenader  längs med Göra kanal blev min största behållning av Söderköping. Hoppas att det en dag kommer ersättas av fina soliga minnen.Efter våran shoppingtur slutade det dock regna och dagen kunde avslutas på samma sätt som den börjades, på klippan, smaskades.Asså utsikten, kan inte få nog.Dagens äventyr har varit minst lika fantastiska. Mer om dom i morrn. Nu måste jag sussa om jag ska orka upp till hotellfrulle i morrn. Ja, i natt sover vi på hotell ser'ni. Avslutar med en groupie.
Go'natt!