Lillsnackarn

"Ha en bra dag, jag älskar dig" var de sista orden jag hörde innan jag gick till jobbet i morse. Min fina lilla kille, tänk att han snart fyller fyra. Han tar efter allt vi säger just nu och älskar att prova uttryck och nya ord på oss. "Det har hänt en hemskt sak och det var jag som gjorde det" kan han säga och sen visa hur han tappat något på golvet eller liknande struntsaker. Han säger så mycket roligt att det är svårt att hålla sig för skratt och det händer ofta att vi tillsammans brister ut i skratt. Jag för att han använder haranger från filmer/serier vid tillfällen som inte riktigt stämmer överens med orden och han antagligen för att han tycker det är roligt att kunna använda det språk han hört i sina favoritfilmer/-serier. Han är en riktigt liten komiker ibland. I dag när vi möttes när jag kom hem från jobbet var hans första ord efter hej: "har du haft det bra på jobbet i dag mamma? Har du varit snäll mot alla dina kompisar?". Alltså gullklimpen! Jag blev så ställd. Och lycklig över hur fin han är. Bästa E.

Måndag morgon

Efter en fin helg som jag dock känt mig helt utmattad under och vi mest bara tagit det lugnt är det dags att ta nya tag inför kommande jobbvecka. Natten bjöd tyvärr på extremt dåligt sömn så jag känner mig inte superpigg. För det första gick jag och la mig alldeles för sent. Varför? Jag var allt för fast besluten om att måla naglarna. Sen kunde jag inte somna utan låg och tänkte på alltifrån förskolefoton till gamla gymnasievänner. Resten av natten har lillen sparkats och kliat på kopporna vilken väckt mig ett antal gånger. Nu är jag i alla fall på väg till jobbet. Tänkte börja jobbdagen med att mumsa Lisa-scones från i går. Lite smarr brukar kunna liva upp.

Prickig gris

Efter en veckans förkylning och feber har kopporna kommit. Lillen tar det otroligt bra och jag hoppas han slipper bli speciellt besvärad även framöver. Tar dock i trä en delbåde jag och babe hade nämligen rejält med vattkoppor som små. Men, jag hoppas att lillen ska slippa uppleva detsamma. Vi hade tänkt åka på öppet hus på brandstationen i dag men skippar det och tar det lugnt hemma istället. Tror ändå inte vi skulle bli så populära bland de andra barnföräldrarna på brandstationen.Glading med koppor.
Visa fler inlägg