Trettiotvå

I går för 32 år sen föddes en liten stjärna. Jag. I dag är jag en (lite) större stjärna med en egen liten stjärna. Men en stjärna, det är jag fortfarande. Och vilken födelsedag jag hade i går. Solen sken, som den så ofta gör på min dag och jag blev firad med pompa och ståt från det att mina killar väckte mig med skönsång tills dess att jag slöt mina gröna. Förutom en liten brännskada och en tappad tårta kunde dagen inte ha blivit bättre. Puss på alla er som gjorde min dag fantastisk!

Snart, snart...

Nu är det inte långt kvar tills jag gör helg. Hade tänkt sova bort resan hem men det verkar inte bli riktigt så. Jag sitter ihopklämd på baggagehyllan med anledning av platsbrist. Orkar inte ens bry mig, känner mig helt slutkörd efter dagens avslutande mötesövning. Luften gick ur mig helt. Förhoppningsvis hinner jag vila upp mig under helgen.
 

I'm all sunshine

Snart är det dags att parta till det lite med härliga kollegor. Får se hur länge jag orkar, känner mig helt mör i kroppen. Det har varit en lång men väldigt bra dag med en utflykt till en riktig idyll och massor av häng i solen. Hoppas dagens fantastiska väder håller i sig ett tag.
Visa fler inlägg