What goes around..

Kommer på mig själv ibland med att tänka dom dummaste tankarna, och ja, ofta även säga dom högt. Ofta är det bara ren skadeglädje och vare gång det händer känns det lite jobbigt, att jag, jag som egentligen är en sån fin människa, verkligen tänker och säger såna fula saker. Jag vill inte göra det men samtidigt känns det ändå så bra. Det blir nästan som en boost för mig då det oftast handlar det om sånt där jag har en fördel, om än en pytteliten så har jag ändå en fördel och det känns i dessa moments så himla skönt. Brukar fundera på om tankarna kanske är framkallade p.g.a. att jag själv inte får tillräckligt med uppmärksamhet, kanske är det bara den jag är ute efter samt min egen bekräftelse. Kanske är det mitt sätt att säga att jag ändå är rätt så bra efter allt. Kanske är det så, men jag tror inte det, jag tror istället att det är ett tecken på mänsklighet. Att jag säger det högt kanske är ett problem med att hålla tankarna i styr eller så litar jag bara tillräckligt mycket på mina kompisar och känner därför inget behov av att hålla mina tankar för mig själv. Fast jag tycker ju egentligen att det är lite kul också. Sjuk tjej! Kanske är det en blandning av allt jag nämnt!?

Det spelar egentligen ingen roll. Jag är medveten om vad jag gör och jag vill försöka bättra mig, alla sjuka tankar behöver faktiskt inte komma fram, what good comes from it?  Dessutom kanske jag borde tänka lite på mitt karma för ofta är det ju faktiskt så som ordspråket säger "what goes around, comes around".

Peace!

35 minuter

Så lång tid tog det för mig att vakna någorlunda idag, ovanligt fort jämfört med vad jag är van vid måste jag erkänna. Håller på att avsluta min frukost nu, duschen är klar och nu väntar jag bara på att håret ska torka så jag slipper frysa när jag går ut samt så att jag möjligen även kan styla det lite. Händer verkligen inte varje dag.

Solen skiner ute och det känns som det skulle kunna bli en ganska härlig dag idag. Snön på gräsmattan utanför vår balkong har bröjat smälta och det går till och med att se lite gammalt gräs på vissa små plättar.

Usch, nu skrek tröttheten lite igen, genom benen. Bara att ignorera och tänka på annat.

Idag blir det verkligen fullt upp, det är jobb, mera jobb och så bra mycket plugg för att jag ska hinna klart tills imorgon. Det ska ändå bli lite kul, får försöka glömma bort att jag har så mycket att göra och ägna mig åt det jag håller på med. Annars blir det ju bara halvdant i.a.f. och det är det verkligen inte värt.

Det är mycket som händer nu över lag och jag är ganska glad att jag är som jag är just i såna här lägen. Visst blir jag stressad, men jag lyckas ändå behålla lugnet något sånär och strukturera upp allting på ett bra sätt som gör att allt (t.o.m. vila många gånger) hinns med och jag mår bra. Däremot brukar immunförsvaret vara på noll efter en stressperiod som denna men även det brukar jag kunna reda ut på ett bra sätt.

Oj, vilken cred jag gav mig själv nu, men va fan, det kan jag vara värd, jag är rätt bra ändå!
Nu ska jag dricka upp téet och sen gå och göra mig i ordning för dagens intervju, ska bli spännande för det var ett tag sen nu. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir varmt och mysigt idag, då kommer allt bli åtminstonde liiiiite lättare.

XOXO

Sunshine on my mind

I'm back!

Livet är rätt gott just nu, trots att jag är överöst av skolarbete så mår jag riktigt bra.
Jag tror det främst beror på att det är sol ute, temperaturen ligger fortfarande bara runt 0 strecket men solen strålar och himlen är klarblå. Riktigt härligt, då det börjar lukta vår trots att fågelkvitter och blomknoppar ännu inte syns till.
Har precis kommit in efter en lässession ute på balkongen. Vi har balkong, helt otroligt mysigt, kan inte vänta tills den går att använda lite mer ofta och tills den är iordningjord för sommar bbq:s. Känns helt rätt, det är inne med balkong! :)

Vi har vår "inga inköp" vecka nu, fy vad svårt det var i början att hålla sig. Det är så naturligt att slinka in på affären efter skolan eller på väg till bussen. För att inte tala om pytteinköpen på universitetet som ofta sker under rasterna. Helt onödiga inköp som känns jätteviktiga just då. Det enda vi har köpt hittills är ett frimärke och det var ett måste då jag var tvungen att skicka in en anmälan för plugg till hösten. Annars har vi inte köpt någonting, hur coolt är inte det? Tycker vi varit grymma och detta helt utan planering, det var ju liksom ett spontaninfall denna tema vecka. Tror vi ska försöka oss på det igen, fast då kanske med lite förbehållning så vi handlar smart innan, mat alltså, inte massa onödigt. Mjölk kan exempelvis vara bra att köpa fler än bara en då det snabbt tar slut för lattedrickare. Titta, nu kikade lilla mamman i mig fram igen..haha!

Nya tråkigheter har inträffat men jag tror att bara finnas till och erbjuda stöd är det bästa jag kan göra. Att känna att någon bryr sig och inte dömer är viktigt. Att älska är jag rätt bra på, speciellt när det är lite jobbigt. Det kommer gå bra det här, det vet jag och snart går vi mot ljusare tider igen. Jag tror på dig!

Just nu håller jag tummarna som bara den, vi väntar på besked om jobb och jag hoppas och tror på att det verkligen kan gå vägen den här gången. Tänk vad det skulle vara bra, vilken vändning det skulle kunna innebära för oss, på alla tänkbara sätt. För visst har vi supertur att vi får vara tillsammans, många får inte den chansen, men det är fortfarande många och oftast långa uppförbackar hela tiden som vi måste kämpa oss upp för. Tur då att vi båda är fighters och är redo att fortsätta kampen. Kanske låter dramatiskt men ni skulle bara veta! Jag ska självklart inte sno allt rampljus, de finns de som har det så mycket värre. Grymt mycket värre, cred till alla dom som kämpar och inte ger upp!

Jag skulle kunna skriva hela dagen, mycket har hänt och tankarna tar aldrig slut. Som analysexpert skulle jag kunna vända upp och ner på allt och inget men nu, nu måste jag fortsätta pluggandet. Annars kommer jag aldrig hinna!

Spread the love!

Visa fler inlägg