Iiiiiiihhhhh

Jag vill inget hellre än att bara slita upp den och prova. Samtidigt vill jag att den alltid ska ligga kvar i silkespappret den så fint packats i. Den ser så fin ut där den ligger. Å andra sidan ser den antagligen ännu bättre ut på mig. BAAAAAM! 
Min, min, min.

Lyx i sjukstugan

"Nu är jag verkligen sjuk mamma! Åh, vad jag är sjuk" var lillens sista ord förutom "god natt" innan han somnade i går. Lilla gobiten. Han har feber och hosta men är ändå go och glad för det mesta. Försöker mitt bästa för att göra det lite extra mysigt för honom när han är hemma sjuk. I morse lyxade vi till det med smarriga scones och marmelad till frukost.
"Åh, vilken god frukost vi får i dag. Tack, mamma!" blev betyget. Lite skillnad mot "åh, vilken äcklig mat vi får i dag. ÅH, vilken äcklig mat!" som var lillens första reaktion vid synen av söndagens middag (majssoppa). Älskar hur han smakar på nya ord och kan uttrycka sina känslor på så många olika sätt nu. Älskade lilla grisen. Hoppas han får må bättre snart och att han klarar sig bra även i VABruari.
 
Over and out!

Äntligen helg!

Åh, så skönt det är med helg. Att kunna göra som en vill och ta saker i ens egen takt. Ja, eller i lillens takt. Efter sovmorgon, mysfrulle och shopping har vi nu ätit lite lunch och är redo att ge oss ut i folkvimlet igen. En soffa ska förhoppningsvis inhandlas. Hur stort? Grandote! En del blommor ska också få följa med hem hade jag tänkt! Nog för att de vackra rosorna jag fick häromdagen piggar upp men vi behöver allt ett gäng till.
Visa fler inlägg