Today is the day!

Frukosten är intagen, taxin bokad och packningen så gott som klar. Bara några toalettgrejer som fattas. Passen är nedpackade och jag tror vi har rätt "biljett". Om 2,5 timmar kommer taxin och tills dess försöker vi ta det lugnt och bara mysa. Allt för att E ska vara så harmonisk som möjligt på flyget. Dagens flygresa blir en uppvärmning inför långflyget i morgon. I natt sover vi i Madrid.
NU DRAAAR VI!
 

Gaaahhhhhh

Dan före dan nu och pirret har minst sagt kommit igång. Gick och la mig vid 11 i går men kunde inte somna, sista gången jag tittade på klockan var hon strax 01.45. Tankarna flyger runt i huvudet och jag försöker sortera allt för att inte missa något. Tror vi har rätt bra koll men det går aldrig att vara för säker. Lillen sussar, tvätten är i maskinen, en disk är klar och jag är färdigpackad för Bagisstädning. Vi har fortfarande ingen skjuts men det löser sig. Nu vill jag bara att i morgon ska komma.

Städdag i Bagis

Som vanligt tog städningen betydligt längre tid än jag hoppades. Den här gången berodde det nog mest på att E var med om jag ska vara ärlig, det är lättare sagt än gjort att skrubba med en gnällig bebis i bärsele. Vi fick helt enkelt anpassa städandet efter gobiten och var inte hemma förrän strax före nio. Helt klara blev vi inte heller utan får ta några timmar på eftermiddagen i morgon innan inspektionen sker. Känns dock helt ok och jag ser fram emot att kunna lägga mig i soffan och slappa i morgon kväll. Kvällen innan dagen d. Tänk att det nu bara återstår en dag innan vi flyger i väg. Amazing!
Kära gamla Bagis.
 
Visa fler inlägg