Världens coolaste mage

Det coolaste jag vet just nu är min mage. Den är så grym. Så olik min vanliga Lisa-mage som är sådär lite lagom (hrrmm) mjuk och go och som trots en liten bula faktiskt är ganska platt. Min mage nu är hård fast ändå svängig. Den går liksom att bounca vilket är rätt coolt. Sen så är den oval och sträcker sig nästan ändå upp till bröstet. Den står ut som en ölmage och har den roligaste formen jag sett med lite mer mage på väster sida än på höger. Dessutom håller naveln på att poppa ut. Min mage likar ingen mage jag någonsin tidigare sett (kanske bör tilläggas att jag inte sett en pregnomage på nära håll förut). Den är unik men ändå en i mängden. Det ska bli så grymt kul att få se hur den ändras under de sista veckorna.


With...


...and without (v.30)

Jag, du, vi, tillsammans

Idag är det exakt fem år sen jag flyttade in hos min babe i NYC. Helt otroligt vad tiden går fort, fem år! Det är galet hur jag älskar min man, hur jag lärt mig att älska många av hans konstiga vanor. Det trodde jag aldrig i början. Fem år in har vi gått igenom så mycket fint, lärorikt och roligt tillsammans. Tyvärr har vi även stött på en del mindre roligt, men det är så livet ser ut. Solen kan inte alltid skina tyvärr. Men oavsett hur mörkt det än är så har vi varandra att luta oss mot och det gör allt så mycket lättare. Tillsammans är vi lite starkare och lite bättre versioner av oss själva. Den 28/8 är vår dag, vår årsdag.


Två tröttisar efter restaurang- och biobesök. Lisa ♥ Pedro.

Baby shower

I fredags blev jag överraskad av mina fina vänner (syster inräknad) med en baby shower. Mat, snacks och dricka var uppdukat och vi smaskade tills alla hamnade i matkoma. Tjejerna hade dessutom planerat en massa roliga lekar så nu har vi tillsammans satt ihop en utseende och karaktärsprofil av bebis och fått en massa nyttig fakta om bebisars utveckling, graviditeter och hur gammal äldsta kvinnan som fött barn var. 69 år tror jag det var. Det var även under denna lek som jag lärde mig att min livmoder kommer expandera 500 gånger under min graviditet. Det mesta av snacket handlade faktiskt om just barn: vi kollade upp kostnader och diskuterade tillgång till förskole- och dagisplatser. Vi fick en massa fina presenter också. Dom är verkligen galna. Glömde tyvärr ta kort på oss alla tillsammans vilket är supertrist, hoppas, hoppas någon av tjejerna lyckades få till något. Ett kort på mami och papi fick sis i alla fall till, här kommere.
 


Helt galet vad mycket fint vi fick. Kan inte tacka alla nog men försöker: TACK!

Visa fler inlägg