The beauty of VAB

VAB, finns det något mer bitterljuvt? Stressen över att missa jobbtid (och lön) ställs mot glädjen i att få umgås med mitt barn. Mitt sjuka barn, som förvisso är gnälligare, hängigare och känsligare än vanligt men fortfarande är den person i världen jag allra helst spenderar tid med. Att behöva planera om veckans arbete är frustrerande och krävande men det går. Det gäller bara att vara strategiskt så går det utan några större problem. Svårare är nästan att underhålla en treåring som är tillräckligt sjuk att inte orka med en dag på föris men samtidigt tillräckligt frisk för att orka vara igång på hemmaplan. Legobygge och bilraceande varvas med promenader, memory, pussel, turtlesimitationer och tv-tittande. Målarfärgen har kommit fram också, färger blandades och massor av handavtryck gjordes. I morgon följer ett konstverk med mig till jobbet.
Noggrant målande på handen.
 Spreta med fingrarna.
 Ett till, och ett till...

Måndagshäng med dom bästa

Pizzakväll med bästa vännerna en helt vanlig måndag, det är vad jag kallar energiboosting. Ren kärlek utan några som helst krusiduller. Några timmar mitt i livet som betyder så otroligt mycket. Hoppas dock att dom där timmarna ska kunna bli till dagar inom en relativt snar framtid. Vill ha brudarna för mig själv ett lite längre tag, utan att behöva ta hänsyn till män och barn. Fast det får antagligen vänta en aning med en liten skrutt på väg. Först ska vi gosa bebis.
 
 

Dagens höjdpunkt

Mycket har hunnits med i dag men ändå har det gått i ett härligt tempo. Höjdpunkten var dagens utelek då vi hann med både park- och snölek. Att åka rutschkana och gunga var det nog mest lillen som uppskattade men att leka ninja turtles i snön, kasta oss, rulla snöbollar, åka pulka, ha snöbollskrig och bygga snögubbe det gav även mig lyckorus. Så uppskattat med snö.
Dagens snögubbe som föll redan efter 5 min.
Visa fler inlägg