Det där skenet

Jag gick både till och från jobbet i dag och jag njöt till fullo. Solen gassade samtidigt som luften var sådär alldeles lagom frisk. Vitsipporna gav ifrån sig vårdoft och jag tror faktiskt att jag log hela vägen med brillorna på näsan. På hemvägen började solen sakta att gå ner och jag kunde inte motstå att ta detta foto. Vårsolen är verkligen något alldeles extra.


Jag ♥ påsken

Jag har haft en sån fantastisk påskhelg. Allt har gått i vårt eget tempo och vi har verkligen njutit på alla sätt och vis. Men lilla familjen, med släkt, av vädret, med vänner och på jobbet. Det har gått i ett men ändå på ett avslappnande sätt och lillen har varit så harmonisk han orkar vara i sitt 2,5 åriga själv. Vi har moffat i oss både påskmat och grillat, smaskat glass i solen, cyklat, snusat på bebis, letat påskägg, gått på äventyr i skogen, grävt i sandlådan och myst i soffan. Den här helgen har varit välbehövlig för oss alla. Glad påsk!
 
 

Kärlek på jobbet

En kollega fick härom dagen en snilleblixt om att dra ihop en påsklunch på jobbet under helgen och vilken hit det blev. Ägg, räkor, västerbottenpaj, must, kallskuret och annat mumsigt moffade vi glatt i oss. Ren njutning som gjorde jobdagen lite lättare. Tänk vad mycket kärlek lite mat kan sprida.

Efter jobbet mötte jag upp mina killar och några fler och spenderade hela kvällen utomhus. Först efter 21 började vi dra oss inåt för mätning av lillen. Det är så skönt att det börjar bli varmare, tänk i sommar då var och varannan dag kan spenderas såhär. Längt!

Dagens lunch.
Visa fler inlägg