Date night

I kväll sover lillen borta och jag och babe har kört date night. Det var alldeles för länge sen sist så det var mer än välbehövligt. Middag, bio, shopping och hålla handen. Och så lite tårtbygge. En alldeles perfekt kväll.

My bed

Asså min säng. Att jag inte spenderar mer tid i den. Att krypa ner under täcket, gå igenom dagen, blicka framåt och sen checka in. Priceless! 
 

Listan vs. livet = 0-1

Det sista jag gjorde i går kväll var en att-göra-lista inför i dag. Gjorde den eftersom planen var att bara ta det lugnt hemma och jag då tänkte det kunde vara perfekt att få lite gjort. Tog i lite extra och la till grejer som egentligen inte behöver göras förrän senare i veckan men som kan vara skönt att ha klart i god tid. Listan ligger dock i princip helt orörd. Vi hann med en empanada-frulle men inte mycket mer. 
Det blev ju så väldigt fint väder och när fina H och hennes lilla E kom över kunde vi inte hålla oss inne. Närmare fyra timmar senare hittade vi hem igen.
Någont vidare mycket tid över att fixa och dona blev det alltså inte. Lite dammsugning hanns med men resten får helt enkelt vänta tills någon annan dag. Nu har jag crashat i soffan framför "The Fall", dags att ladda inför kommande arbetsvecka.
 
Visa fler inlägg