Bästa kvällen

I kväll blev jag uppvaktad med mumsig hemmagjord sushi när jag kom hem trött från jobbet. Snacka om att jag har en fin kille. Han hade till och med ansträngt sig och gjort tempurarullar. Min favorit. Ja, vad kan jag säga? I love my boyfriend. And I owe him. Big time.Nomnomnom.

Tråkväder

Dagar som denna är det härligt att kunna blicka tillbaka på en avslappnande gårdag och mysa lite.

Lilla blomtigern älskade den uppmärksamhet han fick då vi alla var lediga.

Insektsspaning med papi.

Sagostund med mormor.

Ja, jag njöt rätt bra jag med i solen. Hoppas den kommer tillbaka snart igen.

Födelsedag, hårkapning, EU-val, mors dag och pollenallergi

Helgen har varit innehållsrik, intensiv och fantastisk. Jag har hunnit fylla 31 och firat det med godingar. Åt en massa gott och fick en massa fina blommor.

Allt i lugn och ro då fina kusiner lekte med en överlycklig E. En E som numera klarar av det mesta och förvånar mig hela tiden.

Mors dag har även firats med go-frukost á la babe och middag hos mamma. Självklart använde vi även vår rätt att rösta i EU-valet. Babes första svenska val.

Ja, men jag har klippt mig också. Bästa presenten, tack! Jag har numera en frisyr igen som jag rockar.

Tyvärr är det inte bara roliga saker som hänt under helgen. Vi har även upptäckt att lillen är pollenallergisk. Supertrist och jättejobbigt för honom men nu är det i alla fall bekräftat av läkare och vi har påbörjat medicineringen så förhoppningsvis får han det lite lättare framöver. Både jag och E hade en positiv upplevelse på vårdcentralen. Han på grund av lille skutt klistermärket och akvariet och jag på grund av den fantastiska läkaren. Mycket positivt överraskad.

Så, det var helgen (+ måndag) i en sammanfattning. God natt!
Visa fler inlägg