Mitt liv

Asså livet. Så jäkla komplext. Skört. Och alldeles underbart. Varje dag känner jag tacksamhet för det liv jag har. I mitt jobb blir det väldigt tydligt hur mycket smärta som finns i samhället. Hur mycket trygghet påverkar våra liv. Jag är så tacksam för att jag är jag. Att kunna njuta av det lilla, en sån gåva.
Sån skönhet som bara måste fångas på bild.

My skater boy

I kväll har lillen haft breakdance-uppvisning för mig och babe. Efter det var det dags att prova skateboarden på riktigt för första gången. Well, inomhus. Alla skydd åkte på och sen körde han i gång. Han tvekade inte en sekund utan åkte fram och tillbaka i vardagsrummet samtidigt som han kollade på tv. Vi var riktigt imponerade över hans balans.
Tänk att min lilla stjärna börjar bli så stor. Jag har en känsla av att han kommer vara farlig (och jätterolig) i sommar.

T.R.Ö.T.T

I dag har min arbetsdag, förutom kontorsarbete och genomgång med chefen bestått i 3 timmars bilkörning. Jag var helt slut när jag kom tillbaka till kontoret strax efter 17 för att lämna tillbaka bilen och avsluta dagens arbete. Det blev inte precis bättre när jag insåg att alla redan hadr gått hem och det var pålarmat. Men det var bara att larma av och se till att få det sista gjort. Nu ligger jag i soffan och gäspar. Ska ta och flytta över till sängen snart och kolla på The fall. Så spännande. Morgondagen ska spenderas på ett slott. Flådigt värre!
Trötta jag.
Visa fler inlägg