Wawawooooooom

Om några timmar tunggungar Globen till Beyoncés skönsång och det bästa av allt är att jag kommer vara där. Så jäkla coolt!!! Ända sen biljetterna släpptes har jag varit sugen på att gå men då jag inte bestämde mig tillräckligt snabbt tog de såklart slut, eller ja, det kanske fanns några kvar men jag hittade i alla fall inte två bredvid varandra. Tur då att mina fina vänner hade planerat lite bättre och i smyg gått och köpt biljetter. Min 30 års pressie. Det var tänkt att vara en överraskning men tyvärr lyckades jag i min iver få babe att avslöja den då han var rädd att jag annars skulle förstöra mina vänners present. Så om några timmar skakar jag och mina brudar rumpa till total hotness. I am sooooo excited!
Bild lånad från www.slate.com
 

Kul, kuligare, kuligast

Asså jag har så mycket att berätta att jag inte vet var jag ska börja. Eller sluta heller för den delen. Men det kommer, det lovar jag.

Oreda, rester och blommor är resultatet av helgen. Lillen uppskattar't för då kan han tjuva salta pinnar bäst han vill. Speciellt när mamma fortfarande sover.

Visa fler inlägg