Lång dag

Äntligen är det dags för mig att krypa till kojs efter en väldigt lång dag. En packdag. Meningen var att jag skulle försöka få ordning på alla flyttkartonger så att det var i ordning när pappa och brorsan skulle komma med storbilen + släp. P skulle då också ha hunnit hem och skruva isär alla bord så att även de kunde åka med. Tyvärr gick packande bara halvbra då Elliot tyckte det var sådär. Han ville mest gosa och det är inte helt lätt att packa med en bebis på armen, stackars lillen det är inte lätt att flytta. Fick dock ett välbehövligt avbrott genom en härlig promenad på närmare två timmar med en mamma och liten tjej ur föräldragruppen. Solen sken (antagligen enda stället i Sthlm där det inte spöregnade) och jag njöt av att äntligen få röra på mig igen. Det var alldeles för länge sen sist. Längtar så tills allt har lugnat sig och jag kan komma igång med gymandet igen. Promenaden var i alla fall underbar och E verkade tycka det var mysigt att åka vagn igen. När vi kom hem packade jag vidare och strax efter P kommit hem kom pappa och J. Killarna lastade ur och i bil och släp och sen tog pappa och J på sig att åka och lämna av allt i vårt nya förråd. Underbara dom. Det betydde att jag slapp följa med och istället kunde fortsätta dona här hemma. I morgon kör vi över resten efter P slutat jobbet och på lördag kör vi flyttstädning. När vi flyttar in i nya lyan återstår att se. I natt sover jag och P på golvet (well, på bäddmadrassen), sängen fick åka med flyttlasset. Lillens spjälis behöll vi däremot, kändes bäst så. Tänk om han skulle kunna förstå hur bra han har det och sova sig igenom hela natten. Känns inte vidare troligt men jag hoppas. God natt!


Godaste fossingarna i världen.

Jag börjar ana vågor

Ser ni vad jag ser? Visst är väl håret en aning vågigt, eller? Kan det vara så att lillens hittills raka hår börjat få virvlar? Åh, vad mysigt i såna fall. Jag skulle älska om E får lite lockar (antagligen eftersom jag själv har spikrakt hår), hoppas, hoppas!


Nickname Virveln?

Gnälligt värre

Elliot har varit ordentligt gnällig nu i några dagar och jag kämpar med att hålla honom underhållen. I går började han dreggla extremt mycket helt plötsligt och det verkar fortsätta. Kan det vara en till tand på g kanske? Fast han verkar väldigt trött också. Jaja, jag lär ju märka om det beror på tandsprickning eller om han helt enkelt inte riktigt vet vad han vill just nu. Synd är det om honom i ala fall och lite om mig också. Hade förresten besök av Jehovas vittnen tidigare i dag. Riktigt trevligt faktiskt. Jag, som många andra har någ en hel del fördomar och måste säga att jag blev mycket positivt överraskad. Fast sen är jag (om jag får säga det själv) ganska öppensinnad och tycker det mest är roligt att möta människor av annan bakgrund än jag själv och ta del av deras tankar. Elliot verkade tycka det var trevligt han med, gnället upphörde helt och han iakttog intressant vårt samtal. Ja, som sagt, det var ett bra möte. Jag lär inte läsa broschyrerna jag fick, varken den på spanska eller svenska, men ändå.
Visa fler inlägg