Da´n före da´n

Dagen innan julafton vill jag egentligen bara ta det lugnt och mysa. Ta en promenad, kanske laga lite extra julgodis, dricka lite glögg och för att vara lite realist, inhandla de sista julklapparna. Nu är detta dock inte möjligt då jag har en deadline vid midnatt och som vanligt skjutit lite på allt och därför nu kommer bli tvungen att spendera hela dagen, med avbrot för lite julmatsshopping, framför pappas dator. USCH!

Igår var det riktigt jobbigt att tänkapå att denna dag skulle komma. Kände mig tung i hela kroppen redan vid 8 i går kväll och kunde bara tänka på sömn. Hade gärna hoppat över denna dag och gått direkt på julafton för att slippa psyket som snart kommer infinna sig. Men nu är det ju faktiskt så att de inte går. Visst skulle jag kunna skjuta på denna uppgift och ta den senare, men det vill jag ju faktiskt inte. Vill bli klar nu och kunna fokusera på alla fina människor här nere, jul och sedan resterande arbeten utan att helt gå in i väggen. Det är alltså bara att fokusera, stänga ute verkligheten och köra hårt. Vid midnatt kommer jag vara sjukt nöjd, helt slut och antagligen deckad, men riktigt nöjd och sen, sen ska det bara njutas. :)

Puss på mig och alla fina där ute ♥

Twisted

Vad händer i vår, vad vill vi ska hända i vår och vad är bäst?
Kommer vi få någon klarhet i det i tid, eller kommer det släpa efter och skjuta på allt?
I wonder as I wander....

What a beautiful day

Dagen började visserligen inte helt smärtfritt, jag var sjukt trött och orkade knappt ta mig ur sängen. Men med en Maryam vaken i vardamsrummet pallrade jag mig ändå upp tillslut och satte på lite te som jag sedan zippade på länge och väl medan jag sakta men säkert vaknade. Ja, det tog sin lilla tid kan jag lova (och Maryam intyga) men tillslut kom jag i gång. När det var dags för M att rulla kom Sanne och inte långt efter, precis efter att jag kommit ut ur duschen kom Sara också. Tillsammans åkte vi sen in till stan för att pimpa våra ögonbryn, lika härligt som vanligt att komma ut och känna mig lite ny. Sen skulle brudarna fira sista tentan för året med lite MAX. Då magen inte ville vara med riktigt bestämde jag mig för att testa falefeln jag dregglat efter sedan tisdagen. Yuuuuummy!

Efter att ha blivit upplockad av P bar det av hemåt där lite vila, rester och plugg väntade. Visserligen har batteriladderen jag köpte för bara några veckor sedan redan lagt av men jag mår rätt bra ändå. Det har vart en bra dag och jag kan bara hoppas att morgondagen bli lika härlig. Tror jag ska försöka ta mig ut på en liten promenix då också tror jag, kan vara lite mysigt.
Visa fler inlägg