Lazyness

Helt otroligt vad slö jag är. Det är precis som att all must gått ur mig trots att jag bara fortsätter fylla på (höhöhö). Vill helst bara bädda ner mig i sängen igen och kika på brothers and sisters tills det är dags att sova igen. Sen vill ja ha en butler som kan passa upp på oss, för P ska ju såklart ligga brevid mig i sängen och kika. En dröm, jag vet, P skulle aldrig spendera en hel dag tittandes på b&s, inte en chans. Men det är ok. Han får väl gå och gyma då, spela lite dataspel och kolla på basket ett tag så får han komma och joina sen istället. Det är lugnt med mig, huvudsaken jag får göra ingenting och får min P-dos med jämna mellanrum, då är allt lugnt.

Idag ser det dock aningen annorlunda ut. Nu blir det till att diska och fixa lite här hemma innan det är dags för date med Kerstin och Sara. Helt ok det med faktiskt eller inte bara helt ok, supermys.

Julens finaste

Fick precis vad jag ville ha i julklapp av bästa sis, en porslinsfågel att sätta på blomkrukan. Är så himla nöjd. Tack L!

Så vart det julafton igen

Julafton firas sedan många år tillbaka inte längre på det sätt jag önskar. Nu är det istället en himla massa planerande innan och springande under för att hinna med att alla. Mycket av energin som skulle kunna gå till att njuta går däför istället till att få allt att klaffa och få andra att må bra. Nu låter det nästan som att jag lider under julafton men så är det verkligen inte. Nä, jag tycker oerhört mycket om dagen och hade det mysigt igår men jag kunde inte koppla av ordentlig förrän jag satt i kyrkan vid 23.30 med Linnéa och Petra för att ta del av midnattsmässan. Inte ok tycker jag, något måste antagligen ändras för så här kan jag ju inte hålla på år in och år ut. Visserligen kan jag inte riktigt jämföra med hur det var när jag fortfarande bodde hemma, då var det ju mamma och pappa som stod för all organisering och jag flöt mest bara med men ändå, jag vill inte ha det så här. Nästa år ska jag testa något nytt, får se vad det kan bli.

Visa fler inlägg