Åren som går

Sjuuukt vad fort tiden går, jag är ännu lite äldre och självklart även klokare ;)
Däremot verkar jag inte bli nå bättre på att planera min tid, well i alla fall inte plugg tiden. Sitter som vanligt här två dagar innan arbetet ska vara inne och har knappt startat. Tur att ett PM var due för några vecor sen, kan ju i alla fall sno lite därifrån så det ser ut som att jag kommit någon vart.
Usch och fy och blä, jag har ingen motivation alls just nu, helt bortblåst är den! Det ska bli så skönt när den här kursen är avslutad, då blir tempot lite lägre igen och jag får förhoppningvis lite tid att vila ut och bara vara, i alla fall lite mer än nu.

Jag har lärt mig en ny sak, vid 26. Smörgåstårta till lunch och middag  går inte ihop med banana split! Var helt sprickfärdig igår, kändes som att jag hade håll. Jag bara slevade i mig banana split, tänkte inte alls på att jag skulle komma att få betala för det sen. Lite dumt kanske men det var gott så länge det varade och passade utmärkt till "House rallyt" :)

Igår var en lovely dag, jag är så blessed (för att statea mina vänner i staterna) med massa fina människor i mitt liv. Känner mig så älskad och speciell och hoppas jag får dem att känna sig lika viktiga. Tror jag ska börja satsa mer på kärlek framöver, tänk så mycket gott den gör,denna stora, starka, varma, mäktiga kraft!

Spread the love peops! ♥

Hungrig

Tänk vad livet kan komma att kretsa kring mat och på så många olika sätt också. Jag är KONSTANT hungrig. I vanliga fall skulle jag se till att hämma denna hunger med vad än jag kan komma på men nu, nu väljer jag istället att vänta och äta när jag "ska" äta. Det låter kanske värre än vad det är, jag äter, bara inte på samma sätt som vanligt. Nu tänker jag till lite innan och framför allt, drar ner på portionerna. Det är inte alltid det lättaste, fy så mycket gott det finns och tänk så mycket godare det blir andra portionen..hahaha!

Ett bra sätt att tämja hungern lite är dock att käka banan. Lite jobbigt bara när den hunnit bli så där gul under dagen i väskan att den fått den där lätt motbjudande lukten och smaken jag inte riktigt klarar av. Då tar det tid att få ner den, men det är inte omöjligt, absolut inte, inte när magen skriker efter mer. På tal om magen ja, den är så glad och snäll nu. Antar att det har en hel del att göra med mina förändringar så dom kommer jag "keepa up".

Magen börjar även bli lite brun nu, väldigt lite, men dock lite. Värmen har ju nämligen även hittat till Luleå nu och ni ska tro att vi alla tar varje chans till att njuta i solen, när som helst och hur som helst. Att sitta på balkongen i bikini är kanske inte det bästa jag vet, speciellt inte med alla grannar så tätt inpå, men ibland så överväger det positiva det negativa och jag har flera gånger under de senaste dagarna tagit ut köksstolarna, strippat ner mig själv  och satt mig och pluggat i värmen. Så underbart! Balkongen är helt klart 1:a på min "sommarens hetaste" lista 2009. Ska bara piffa upp den lite så att den kan användas som den ska.

Sommaren är på väg på riktigt och jag njuter till fullo, med eller utan böcker i mina händer!

Holla!

Slutspurt

Så var det dags igen. Känner att jag behöver skriva av mig lite innan jag lägger i högsta växeln och får även denna uppgift överstökad. Känns inte så jobbigt just nu men ändå bävar jag inför det. Är det inte alltid så!?
Hoppar mötet idag, känns sådär men vafan, måste prioritera och i det här läget finns det viktigare saker. Så istället för att sitta här och skriva kanske jag borde ta tag i mig själv och lägga in en sista stöt. Egentligen är det jag läser om faktiskt riktigt intressant och jag borde utnyttja dessa sista timmar till fullo.

Peace for now!
Visa fler inlägg