Twenty and five

Helt otroligt vad tiden går fort, vi är redan inne i vecka 25 och bebis gräddas för fullt. Tjugofem veckor betyder att det bara är 15 veckor kvar (förhoppningsvis) tills plutti är här hos oss. Det är en veckas semester, en veckas arbete, 12 veckors praktik och en knapp veckas vilande/förberedande. Ihhhhhh, jag är snart mamma. Hur galet är inte det? Mycket galet tycker jag.

Semester

Klockan 18.00 ikväll gick jag på semester. I en hel vecka ska jag bara  vara och njuta av friheten det innebär. Jag känner sån lycka att jag inte kan beskriva den i ord. Fantastiskt är dock ett ord som dyker upp när jag tänker på det. Och underbart.


Jump of joy.

Happy

För några kvällar sen gav jag och P oss iväg för att kika på en barnvagn. Vi har visserligen ingenstans att ställa den och vet inte heller när vi kommer ha det men det kändes som en bra tidpunkt så vi bestämde oss för att i alla fall kolla upp den. Den var kanske lite väl stor och det kommer med största sannorlikhet inte vara någon fördel när den ska in i bil eller buss. Inte heller det breda och ovikbara handtaget är vad jag egentigen velat ha men priset var bra och det känns som en riktig vagn som kommer klara den svenska vintern galant. Så vi tog den! Vi är numera med vagn. Tänk vilken liten gobit vår vagn kommer ha äran att få ruva på i cirka sex månader. Lyckost.

Visa fler inlägg