P är mitt hem

Har pussats och kramats hela helgen. Är så glad att vara hemma igen och få sova i vår underbara säng med min världsabästaste och finaste man. Jag är full på kärlek.

Bday #27

Sjukt vad tiden går fort, tänk att det var hela 27 år sedan jag kom till jorden och började mitt äventyr. Åren som gått har bjudit på allt en tjej kunnat önska (underbar barndom med bästa familjen och vänner jag älskar över allt, ett antal omkringflängande år i världen, uppmuntran, uppskattan och spänning)  men även en del jag önskar jag sluppit vara med om. Dock har varenda händelse, vartenda möte och vartenda steg jag tagit gjort mig till den jag är och om jag får säga det själv så är resultatet ganska så bra.

Jag har verkligen levt mitt liv till fulla, på mitt sätt, och fortsätter att göra det. Ser fram emot de äventyr och utmaningar jag kommer stöta på i framtiden tillsammans med de jag älskar mest. Mitt 27:e år ska göras till mitt bästa år hittills.


Bday girl med svärmor (höger) och P's mormor (vänster)

Si Dios quiere

Har precis bokat min biljett upp till Luleå nästa vecka och svär nu för mig själv över att jag inte kunde tagit tag i bokningen tidigare, eller rättare sagt inte bara kunde bokat första gången jag kikade utan var tvungen att "tänka på saken" i en månad?? Vad var det jag egentligen skulle tänka på? Fick nu betala 500 kronor mer och vet inte ens om jag kommer hinna med flyget. Väldigt onödigt att tänka på saken med andra ord.

Nu är det bara till att hålla tummarna för att flyget kommer iväg från Madrid (DR oroar jag mig inte så mycket för, har några timmar emellan landningen i Madrid och utresan till Arlanda) i tid, landar på Arlanda i tid, att baggaget är med planet och kommer fram till mig snabbt. Jag behöver helt enkelt lite flyt, eller ganska bra med flyt. Men visst ska det väl gå!?

Som vi säger här på Dominikanska: - "Si Dios quiere" (om gud vill)
Hoppas den högre makten är på min sida.

Visa fler inlägg