En liten skit

Det var jag precis som alla andra för många, många år sedan. En rund, go, busig liten skitunge utan några som helst bekymmer. Jag är så oerhört tacksam för min fina barndom och den villkorslösa kärlek mina föräldrar gav (och fortfarande ger) mig. Dom är underbara! Har gjort allt för att jag ska ha möjlighet att utvecklas och vara lycklig. Hoppas mina framtida barn en dag kommer säga samma sak om mig.


hahahahahahah, förstår fortfarande inte idag varför detta inte blev mitt studentkort

Besvikelse

Vad fan gör man när pizzan man suttit och väntat på i en halvtimme visar sig innehålla fel gojs? Visst går det väl att ringa och klaga men vafan tjänar det till när man är hungrig som bara den och inte riktigt orkar vänta på att få en ny levererad? På grund av tidsbrist och ja, lite lathet också kanske, bestämde jag och P oss för att köra en pizzamiddag ikväll framför Idol. Glatt beställde jag en Calzone special och såg fram emot räkorna och champisarna den skulle innehålla. När jag väl högg in i pizzan visade det sig att dom helt ignorerat specialdelen och hoppat över just dom två viktigaste ingredienserna.  Pizzan slank på något mystiskt sätt ner i alla fall men fatta att jag blev besviken!

Dipp

Nu blev det en dipp i plugget igen, men jag får trösta mig med att det faktiskt gått riktigt bra idag. Har dock en hel del kvar av dagens plugg och jag får verkligen inte tappa gnistan nu. Bestämde mig därför för att hellre ta en liten paus nu för lite nytändning så jag orkar plugga i några timmar till sedan.  Eller föresten, det kanske inte är så smart, det är ju Idol ikväll och det vill jag ju se. Blir nog bättre om jag kör stenhårt nu istället och vilar då, hahaha, sjukt att jag nästan glömt bort att det är fredag idag. Hmm..

Föresten, igår när jag skulle ladda över fotona på lägenheten som jag tagit åt Maryam fick jag mig en glad överraskning. Hitta lite kort från när jag mellanlandade i STHLM på väg ner till Jönköping. Helt plötsligt ploppa massa finingar upp på skärmen, bland annat dom här:En lite mysig överraskning som muntra upp mig en aning i pluggpaniken.
Nu ska jag dock återvända in i dimman, exciting! :I
Visa fler inlägg