I whip my hair back and forth

Asså vissa familjer lyckas lite bättre än andra. Med uppfostran that is. Jag har snackat om familjen Smith förut, well, snarare höjt dem till skyarna. Jag är ett stort fan av Will och Jada, tycker dom verkar vara underbara människor med rätt värderingar och prioriteringar. Kärlek. Nu är det dags för familjens yngsta att bidra till familjens framgång. En helt underbar 9 åring har nu släppt sitt första (??) album och musikvideo. Kollade nyss på en intervju som Ryan Seacrest höll med Willow. Det är tydligt att tjejen har mer än bara talang, något jag ger föräldrarna Smith all cred för. En förebild på 9 år? Amazing.

Äntligen hemma

Äntligen, äntligen, äntligen. Så jäkla underbart att sitta (mycket snart ligga) hemma i soffan. Nu ska jag bara vara för det är jag värd.

Jag skrattar för att glömma

Sent i säng och tidigt morgon. Personlig chaufför på morgonen, plugg på förmiddagen, bebisdate (iiiihh) på eftermiddagen och jobb på kvällen. Det är verkligen full rulle just nu. Kanske inte speciellt passande när jag ha tenta på onsdag att plugga till men jag får ta till vara på den lediga den tid jag har och göra det mesta av den. Vila får jag göra på resorna emellan allt. Stressigt kan tyckas, jag väljer dock att kalla det effektivitet?? Att skratta hjälper lite så jag tar till alla medel, här kommer ett.


Även de bilder som kanske inte blev så himla lyckade kan bringa glädje. Eller..i alla fall skratt. ;)

Visa fler inlägg