Crispy Wednesday morning

Firanden fyra dagar i rad har satt sina spår. Jag är väääldigt trött. Har dock lyckats ta mig an och även avsluta en del större projekt på jobbet i alla fall så jag känner mig ändå rätt nöjd. Och ännu mer ska jag hinna med. Fast jag måste ändå erkänna att siktet denna vecka är ordentligt inställt på helgen. Som jag ska njuta och bara vara. Inga stora planer. Jag ska vila så mycket jag bara kan.

Födelsedagshelgen

Snacka om att lillen var nöjd i går efter att dom sista gästerna gick hem. Ja, vi vuxna var rätt nöjda vi med. Efter 4-års fest på söndagen och kalas på måndagen samt 55-års firande i lördags var vi alla rätt möra. Lillen var supernoga med att kalas är det bara den dag en fyller år. Dagen innan kallas det fest. Älskade unge. Två firanden blev det i alla fall vilket innebar en massa fika, två tårtor, massor med presenter, liv och rörelse och kärlek.
Lillgrisen tog, som sig bör, emot gästerna (och paketen) i superhjältemundering.
Första tårtan blev ett glasståg.
Ett mycket uppskattat sådant som det nallar frisk från redan innan första tårtbiten tagits.
På den rätta dagen överraskade pappa med en bilbana till lillens stora lycka.
Sen åkte vi och hämtade upp tårta nummer två av bästa Jennie. Det var en mycket exalterad kille som gärna ville börja äta på en gång.
Han höll sig dock hela dagen och på kvällen efter "ja må han leva" fick han äntligen smaka på Leonardo och dom andra turtlesarna.

4 år av av en rejäl dos extra kärlek

Varje dag i fyra år har du fått mig att le. Fått mig att uppskatta livet lite extra. Gjort mig medveten om vad jag behöver träna mer på men även på att jag duger precis som jag är. Du är det absolut finaste jag vet i hela världen. Jag skulle inte ens byta ditt gnälligaste, mest "turtlesiga" trots mot något annat.
 
Grattis på födelsedagen min lilla gris. Min googi. Min härliga trotsiga 4-åring. Jag önskar dig att alltid få vara ditt härliga sprudlande, nyfikna jag.
 
Visa fler inlägg